Varför medlem i Sveriges Tandhygienistförening?

Drygt 90 % av de yrkesverksamma tandhygienisterna i landet är organiserade inom Sveriges Tandhygienistförening, STHF.

Vi erbjuder våra medlemmar:

• bevakning av och aktiv påverkan på tandhygienisternas yrkesområde
  • STHFs årliga TandhygienistDagar samt enstaka kurser
  • medlemsservice

Som medlem har du rätt att använda STHFs emblem/logotype på t ex skyltar, visitkort m.m, gärna i kombination med texten "medlem av".

Värva en kollega!

Hjälp oss att växa och bli ännu starkare!
Den som vill bli medlem fyller i medlemsansökan och anger under ”Övriga upplysningar” vem som värvat. Som tack får du som värvat, ett presentkort på 500 kronor/värvad medlem att använda på Bokus. Läs mer>

Medlemskap

STHF är en medlemsförening inom SRAT, ett fackförbund som sköter den fackliga kärnverksamheten medan STHF ansvarar för de yrkesrelaterade frågorna och att stärka den egna professionen genom opinonsbildning och påverkansarbete.

Under studietiden erbjuds du ett kostnadsfritt Studerandemedlemskap.

Som tack får du som värvat, ett presentkort på 500 kronor/värvad medlem att använda på Bokus. - See more at: http://www.srat.se/Medlemskapet/Varva-en-kollega/#sthash.v0P39vWt.dpuf

Hjälp oss att växa och bli ännu starkare!

Bli medlem

Medlemsansökan/Studerande Sveriges Tandhygienistförening och SRAT (digital ansökan)

Medlemsansökan/yrkesverksam Sveriges Tandhygienistförening och SRAT (digital ansökan)

Medlemsansökan, blankett att skriva ut, fylla i och skicka in